Испаривач цоил (титан цеви / цеви, титанијум спирале, плоча)

Испаривач цоил (титан цеви / цеви, титанијум спирале, плоча)

Испаривач кондензатора, титанијум испаривач, произвођач / снабдевач у Кини, нуде испаривач цоил (титанијум) и тако даље.
Product description
Дингдинг Титаниум је један од водећих произвођача и добављаца сирових сировина у држави Титаниум, опремљен производним испаривачем (титанијум цеви / цеви, титанијумским намотајима, плочама) и компанијом, добродошли смо да увеземо добре производе од нас.

Основни подаци


  • Модел НО.:ДДТИ

  • Процес: савијање, навијање, завршно обликовање

  • Порекло: Баоји

  • Материјал: Титанијум

  • Заштитни знак: ДДТИОпис производа


Кутије испаривача се широко користе за измјењиваче топлоте, систем хлађења, прехрамбену индустрију, соларну енергију, испариваче и другу врсту примјене топлотне измјене. Испаривачки завојници се израђују према дизајну купца.

Одличне карактеристике и предности


1. ИСО9001 извршимо у потпуности у компанији. Поред Система квалитета, користимо унапређене алате за контролу квалитете за управљање квалитетом и развој, као што су АПКП и СПЦ. Можете бити сигурни да сви наши излази испуњавају стандардне и стабилне у квалитету.
Сви предмети се испитују пре испоруке. Испоруке за вас ће ићи са извештајем о квалитету за димензије и материјале и испитивање цурења

2. Са нашом цевном техником промјер губитка је мањи, са најмањом овалношћу цеви за грејање обезбеђују минимални пад притиска на проток унутар измјењивача топлоте. Можете смањити материјалну цену тако што ћете тада смањити величину цијеви за исто подручје протока.

3. Оба канала и дијаметри могу бити фиксни или променљиви. Ово вам омогућава да оптимизујете област преноса топлоте на ваш систем и повећате ефикасност преноса топлоте.

4. На располагању су различити типови завршних цеви, попут перлица, експанзије, сагоревања, редукције / савијања и навоја директно до улазног / излазног изводи испаривачких намотаја.

5. Имамо различите врсте машина за савијање цеви и производне линије за намотаје испаривача како би задовољили вашу брзу доставу и стратегију штедње. Имамо машине за савијање ЦНЦ-а и неколико полуаутоматских машина за савијање које могу произвести преко 10, 0000ПЦС месечно. Са нашим могућностима и технологијом можемо прилагодити специјалне линије за ваше велике записе за хладњаче.СПИСАК ОПРЕМЕ
НЕ. ОПРЕМА КОЛИЧИНА АПЛИКАЦИЈА
1 ЦНЦ Тубе савијање машина 3 Савијање цеви
2 ЦНЦ цевне машине за намотавање 5 Тубе цоилинг
3 Сами-аутоматске машине за савијање 6 Савијање цеви
4 Сами-аутоматске машине за намотавање 8 Тубе цоилинг
5 Машине за обликовање крајева цеви 3 Причвршћивање, жвакање, експанзије, кројење, навођење
6 Резачи цеви 3 Резање цеви
7 Апарати за заваривање 5 Заваривање фитинга и резервоара
8 Ултразвучни чистач 1 Чишћење и пасивирање
9 Машина за мерење пројектора 1 Инспекција узорака
10 Пнеуматска станица за испитивање 1 Испитивање цурења
11 Хидраулична станица за испитивање 1 Испитивање цурења
12 Комора за тестирање слане расхладе 1 Испитивање површинске корозије


Контактирајте нас

Келли Гао

Баоји ДингДинг Титаниум Продуцт Цо, Лтд

Но.67 Дакинг друмског, Баоји, Схаанки, Цхина

Тел: 86-917-3412107

Факс: 86-917-3414107

Веб: ввв.бјддт.цом

Е-маил: екпорт@бјддт.цом

Скипе: џудингтаи

Вецхат / Вхатсапп: 18392759938

КК: 3409539635


Hot Tags: испаривач (титанијум цеви / цеви, титанијумски намотај, плоча), Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, компанија, производи
Istraga

Цопиригхт © Баоји Дингдинг титана Производи ЦоTelefon: +86-917-3412107