Најбоља молибдена жице смањити Чврстоћа на затезање за сечење

Најбоља молибдена жице смањити Чврстоћа на затезање за сечење

Наша фабрика може да обезбеди разним молибден жице пречника између 0,18 ~ 3.0мм, такође може да обезбеди прилагођене производе као вашим захтевима. Нудимо 2.000 до 3.000 кг чисте молибден жичаних производа месечно. Стандард доступност је описан у наставку. Друге величине и толеранције су доступни.
Product description

Најбоља молибдена жице смањити Чврстоћа на затезање за сечење

Опис:

Име производа: Молибден жице
Стандард: АСТМ Б387
Материјал Мо> 99.95%
Густина:> 10.2г / цц

Апликација:

Молибдена жице може да издржи високе температуре и корозију, користи се као грејања материјали високе температуре отпорности пећи, грејача, аутомобилској, авио, жица за сечење машине; Уз добре електричне проводљивости, молибдена жице такође могу применити за електронске цеви утичницу, стент филаменти лампи накаливаниа, халогене лампе, испусне цеви заптивним материјалом, Леад-жице, Тунгстен Филамент са трн, мрежи. Постоје неки други заједнички користи за молибден жице као што је катода, спреј материјала.

specifikacije:

Наш молибдена жице се производи растезање молибден штап разним пречнику после штап проћи пасс ваљања и ротациони фалсификовање око 3мм. Предности нашег молибден жице су са добром стабилношћу, добрим затезне чврстоће, високе прецизности сечења и ниске истезања. Наша фабрика може да обезбеди разним молибден жице пречника између 0,18 ~ 3.0мм, такође може да обезбеди прилагођене производе као вашим захтевима. Нудимо 2.000 до 3.000 кг чисте молибден жичаних производа месечно. Стандард доступност је описан у наставку. Друге величине и толеранције су доступни.

Молибден Вире Типови

Пречник (инч)

Толеранце (%)

Молибден жице за ЕДМ

0.007 "~ 0.01"

3% вт

Молибден спреј жице

1/16 "~ 1/8"

1% до 3% теж

молибден жице

0.002 "~ 0.08"

3% вт

Молибден жице (чиста)

0.006 "~ 0.04"

3% вт


Димензије и толеранције

Вире пречници су генерално изражени у смислу инча или милс (хиљадити део инча). За танке жице од 0.001 центиметара до 0.020 инча, величина жице мери по тежини по јединици дужине. То јест, маса изражена у мг на 200мм дужине жице.

Стандардни Толеранција пречника је 3% мерења тежине. За трн примене, толеранција обично 1%.

Затезна чврстоћа

Затезна чврстоћа за молибден жице обично изражена у грамима по милиграм тежине 200 дужине милиметар (или) г / мг / 200мм. Нормалан опсег вредности је 40 до 60 грама. Генерално, како затезна чврстоћа расте, жица правост смањује.

Равност

Мера за Страигхтнесс на металне жице добија се сече десет инча дуг комад жице и што му омогућава да леже на равној чисту површину. Максимална одступање од праве линије дуж њене дужине је квантитативна мера његовог Страигхтнесс. Уопштено, као степен расте Страигхтнесс, затезна чврстоћа опада.

Од Заобљеност

Од округлости жице не прелази 4% пречника жице. Мери се на следећи начин:

Од Заобљеност = (Макс Диаметер Мин пречник) / Макс Пречник к 100

Квалитет и Крај

Жица је без огреботина, кинкс и дисторзија уколико су штетне за намени производа. Површина се испоручује у црно, као извученог стање у коме се задржава цртање мазива и оксиди на површини или у очишћену стању печењем водоником или електрохемијски јеткања.

споолинг

Жица је чекање на чистим, недостатак слободних калемова. За врло великог пречника, жица је само савијени. Споолс су ниво пуни без пилинг у близини прирубнице. Спољни крај жице правилно обележен и сигурно причвршћен за осовину или само калем.
Карактеристика чисте молибдена жице:

име

specifična некретнине

Апликација

Молибдена жице чисте електролизе

Акуадаг слој може уклонити електролизе.

Трнови од волфрам-упредена завојница

Молибден жице очишћени у атмосфери водоника

Акуадаг слој може се уклонити у атмосфери водоника.

Се користи за израду носача разних врста сијалице


Hot Tags: Најбоља молибдена жице смањити Чврстоћа на затезање за сечење, Кина, произвођача, добављача, фабрике, фирме, производа
Srodni proizvodi
Istraga

Цопиригхт © Баоји Дингдинг титана Производи ЦоTelefon: +86-917-3412107