3мм м2, имплантат Гр5 микро чист молибден вијак и ораси за Мотоцикл и кола

3мм м2, имплантат Гр5 микро чист молибден вијак и ораси за Мотоцикл и кола

Као производно-оријентисаних предузећа, као и велико сировина, предузеће запошљава без посредника, тако да могу да остваре "нижу цену за исти квалитет, и по истој цени за квалитетнији"; постоје три нивоа квалитета и цена производа, високог, средњег и ниског, да испуњавају захтеве различитих купаца
Product description

3мм м2, имплантат Гр5 микро чист молибден вијак и ораси за Мотоцикл и кола

Опис:

Пуре молибдена причвршћивачи имају одличну отпорност на топлоту, са њиховим температура топљења је на 2.623 степени Ц корисни за резистентних уређаје топлоте попут нагао опреме и високих пећи температуре. Доступан у величинама М3 М10.

Молибден са навојем

Молибден тхреадед родс су израђене за високо температурне вакуум окружењима. Ови ватростални тхреадед полуге могу да се секу и завршио до жељене дужине. У многим случајевима, смањити комада може бити спојен са подлошкама и наврткама имитирање вијак.

молибден Шрафови

Молибден завртњи се производе за високо температурне вакуум окружењима. Ми производимо три главе типови (жлеб, пан & равне) у оба АНСИ и метричких величина. Ми акција ове ватросталне завртње у стандардним дужинама, али такође може да произведе прилагођене дужине и прилагођене функције. Молимо обратите пажњу на скици предвиђено завртњима спецификација.

молибден ораси

Молибдена ватростални ораси су доступне иу инча и метрички димензионисање. Ми акција разним величинама / облике, и нуде исту политику даи схиппинг. Наш најпопуларнији облик је Хек.


Hot Tags: 3мм м2, имплантат Гр5 микро чист молибден вијак и ораси за Мотоцикл и аутомобила, Кина, произвођача, добављача, фабрике, фирме, производа
Srodni proizvodi
Istraga

Цопиригхт © Баоји Дингдинг титана Производи ЦоTelefon: +86-917-3412107