Титаниум дијелови за обраду, снабдевање произвођача делова специјалних облика

Титаниум дијелови за обраду, снабдевање произвођача делова специјалних облика

Назив марке: ДДТИ
Порекло: БаоЈи Кина
Сертификација: ИСО9001: 2008 ИСО13485: 2003
Услови плаћања: Л / Ц, Т / Т, Вестерн Унион
Материјал: ТЦ4 (ГР5), гр1 / ТА1, гр2 / ТА2, гр3 / ТА3, ТЦ4ЕЛИ / гр23
Product description

Титан је високо чврстоће, ниска густоћа и отпорност на корозију доводи се до индустрије као што су ваздухопловна, хемијска, петрохемијска, нафтна и гасна енергија нафте, производња електричне енергије, десалинизација морске воде и углавном различити додатци титана који се користе у протеклих 40 година, комбиновани инжењеринг, и биомедицина. Више се не сматра новим металом или неуобичајеним само за свемирске апликације, већ се пружа пројектантима као материјал високих перформанси. Титанијум је нови метал. Широко се користи у индустријској производњи, као што су авијација, ваздухопловство, хемијска индустрија, нафта, металургија, лака индустрија, електрична енергија, опрема за бријање, брод и дневна опрема због својих изврсних карактеристика. За савремени метал.

Титаниумови делови, обликни делови

Разред: ТА1, ТА2, ТЦ4, ГР1, ГР2, ГР5

Карактеристике: ниска специфична тежина и јака отпорност на корозију.

Према захтјевима купца, можемо производити дијелове за обраду титана, делове за обраду титанијумских легура, стандардне дијелове титана, титанове нестандардне дијелове и обраду цртежа и материјала.

308236241464329975.јпг371211030651341195.јпг

Циљеви обраде: хемијска опрема, медицинска опрема, додатна опрема за кућне апарате, опрема за фотографски прибор, опрема за аутомобил и мотоцикле, фабрика електронике, металургија праха, оптоелектронска технологија, опрема за намештај, машине за прехрамбену индустрију и друге ненамјенске прецизне ЦНЦ обрађене производе. Наша компанија има снажну техничку снагу и има много техничара који имају јединствен увид у технологију обраде.

Добродошли на маил: екпорт@бјддт.цом

Дингдинг Титаниум је један од водећих произвођача и добављаца сирових сировина у држави Титаниум, опремљен производним дијеловима за производњу титана, фабриком и компанијама за снабдевање произвођача делова специјалних облика, добродосли на увоз добрих производа од нас.
Hot Tags: делови за обраду титана, делови произвођача делова специјалних облика, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, компанија, производи
Srodni proizvodi
Istraga

Цопиригхт © Баоји Дингдинг титана Производи ЦоTelefon: +86-917-3412107